Klanten over de organizing sessie

 

Bedrijven waar ik o.a. mee heb samengewerkt

Mijn manier van werken is altijd druk, druk, druk en nooit een lege agenda, laat staan een leeg hoofd. Wél vol energie beginnen aan leuke, inspirerende en meestal noodzakelijke ‘projecten’ maar niet de tijd, rust of het overzicht houden om zaken efficiënt af te ronden, om er dan vervolgens ook nog van te kunnen genieten.

In het zeer persoonlijke kennismakingsgesprek kreeg ik direct het gevoel dat ik met Mieke de juiste persoon had gevonden om mij te begeleiden. Mijn vraag was voor haar al snel helder en de opzet, werkwijze, programma’s waarmee ik gewend ben te werken pasten naadloos in haar advies en latere 1 op 1 begeleiding. Belangrijke vraag van haar: ben je bereid te willen veranderen is natuurlijk een must. Ik bewonder daarom ook haar engelengeduld, eerlijk- en directheid om processen ook daadwerkelijk met mij samen te kunnen helpen veranderen.    

Twee volle dagen hebben wij samen gewerkt van mijn oude manier van werken naar een nieuwe structuur in organiseren en uitvoeren ervan. Letterlijk van papieren stapels wegwerken tot uit het zicht geraakte mails en opdrachten classificeren (of eindelijk echt weg doen). Heerlijk zoveel ruimte en controle opeens.

De training van Mieke heeft mij geholpen veel ontspannender in mijn werk te staan en niet meer alles te ‘willen onthouden’ zodat ik tijd en ruimte kan maken voor de écht leuke en belangrijke dingen die er voor mij toe doen.

Heel veel dank Mieke!    

Céline Brugman, Eigenaar Natuurwinkel

Ik had het nooit gedacht, maar het werkt als een trein voor mij. Ben je eeuwig dankbaar hiervoor!

Danielle Riemersma , Businesscoach

Mijn doel om mee te doen met de groepstraining was om efficiënter te werken. Ik kreeg goede informatie en bruikbare tips, dit waren goede handvatten om mijn werk beter te organiseren. Het was geen grote groep waardoor er meer persoonlijke aandacht was. Door de interactie komen er ook goede tips naar voren waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ik zelf prefereer daarom een training met een kleine groep als deze boven een individuele training.

Jacqueline Huigen, Office mananger

Dat een groepstraining organizen en efficiënter werken overzichtelijk, gestructureerd, doelgericht en to-the-point is zal niemand verbazen, mij ook niet. Mieke vertelt enthousiast, bevlogen en overtuigend op welke manieren je organizen en efficiënter werken concreet maakt in je eigen werk (en ook privé). Behalve handige tips, krijg je vooral inzicht in je eigen valkuilen en belemmeringen, wat er voor zorgt dat je die ook gericht kunt aanpakken. Kortom: echt een mooie training met direct effect op je werkdag, namelijk met meer plezier je dag beginnen…. en eindigen!!

Helga, Maatschappelijk Werker

 

‘Hoewel ik dacht een aardige structuur in mijn werkzaamheden te hebben, bleken er toch nogal wat ‘gaten’ in te zitten. Dankzij Mieke kwamen een aantal ‘blindspots’ aan het licht. De nieuwe werkwijze zorgt er voor dat ik veel minder vaak een taak of opdracht vergeet en bovendien werk ik taken een stuk effectiever weg.

Het was voor mij een investering van twee dagen tijd, waarbij ik vooraf enige twijfels had of ik er daadwerkelijk zoveel effect bij zou hebben. Nu achteraf kan ik zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard was!’

Stephan Verhagen, Assistent Bedrijfsleider

 

Dankzij Mieke ben ik weer georganiseerd! 

Ik ben, waarschijnlijk net als jij, iemand die denkt dat hij alles onder controle heeft en precies weet wanneer hij iets moet doen. Helaas bleek in de praktijk, keer op keer, dat dit niet altijd volgens planning verliep. Ik zat zo vast in mijn manier van aanpak dat ik ook niet meer zag dat bepaalde zaken te lang bleven liggen. 

De eerste keer dat ik Mieke ontmoette dacht ik daarom ook: "ik heb alles onder controle, ik hoef niet georganized te worden!". Na een tweede en een derde ontmoeting begon ik daar toch anders over te denken en heb ik besloten om Mieke in te huren. Wat een verademing en opluchting was het om na een intensieve dag écht alles onder controle te hebben! 

Mieke past het clean desk, clean screen en clean mind principe toe en als je dat consequent toepast in de praktijk, dan wordt werken een stuk leuker en makkelijker... je houdt zelfs tijd over!

Herken jij je in het bovenstaande en zit je ook vast in een patroon, nodig Mieke dan eens uit en laat je organizen! Veel werkplezier gewenst.

Bradley Camelia, commercieel directeur

 

Overzicht en structuur is het resultaat na twee dagen hard werken. Het was intensief en het is het dubbel en dwars waard. De tijd verdien je vanzelf terug met zoveel meer rust, echt een aanrader. Mieke is duidelijk en rustig en adviseert ter plekke met een structuur en werkwijze die bij jou past, waardoor je direct resultaat hebt.   

  Mieke nogmaals dank!

Chrétienne Winkels, HR manager

 

Logo natuurwinkel.png
LOGO-grip op bedrijfsgroei.png
download.png
refresj_logo.png
jumbo.png
logo-cnm.png

Dit is mijn beste zakelijke investering ooit geweest in mezelf

Eigenaar Jumbo supermarkt

 

Al had je mij een week in een hutje op de hei gezet, dan had ik lang niet zoveel gedaan als in de 3,5 dag organizen met Mieke.

Manon Otte, HR adviseur

 

I had 1200 mails in my inbox and over 350 were not even opened yet. Notes in my mails, notes in my notebook, questions from colleagues at the coffee corner in my head and on these yellow papers on my desk. My head was full with things to do and sometimes I had no idea where to start.
After the organizing session with Mieke, my personal inbox was empty, my calendar could be scheduled again and all folders were organized. Further I had a good overview on my “things-to-do” and I can explain my manager why I am so busy all the time.
I liked working with Mieke. She varies a lot during the day with teaching/explaining and practical cleaning-up, so you can start directly with your new way of working. Mieke asks the right questions and is keeping you sharp through the whole day.

Manon Otte, HR adviseur

 

Begeleiding is duidelijk en consequent. De opbouw van de werk sessie vond ik heel goed; eerst vertrouwen kweken, daarna duidelijke uitleg en meteen aanpakken!    

ZZP'er aan huis