De stap naar mijn hart

Wat een heerlijk gevoel. De start van mijn eigen bedrijf Lean Organized is een feit! Het duurde best even voordat ik de stap durfde te nemen. Ik wilde best iets voor mezelf beginnen maar dan moet het iets zijn wat bij mij past! Toen mijn jongste dochter naar school ging, pakte ik mijn tijd en ging op zoek. Gewoon door mijn kwaliteiten te googlen. En al snel had ik het: Professional organizer. Dit voelde zo goed, mensen helpen om structuur en overzicht te geven. Iets wat ik van nature bezit.

Als nieuweling in de wondere wereld van het ondernemerschap kijk ik mijn ogen uit en hoef ik me niet te vervelen. Logo, visitekaartje, website, administratie, netwerken, marketing en nu ook bloggen! En al gaat het soms niet vanzelf, met wat hulp van anderen kom ik steeds een stap verder.

Na jarenlang met mijn hoofd gewerkt te hebben, ga ik nu met mijn hart werken. Mijn passie volgen. Mijn droom achterna.

- Het mooiste wat je kunt worden is jezelf -