Snel en makkelijk informatie vastleggen met OneNote

Snel en makkelijk informatie vastleggen met OneNote

Dagelijks vliegt de informatie je om de oren vanuit e-mails, internet, tv, tijdschriften, social media of eigen gedachten. Hoe fijn zou het zijn als je de voor jou relevante informatie makkelijk en snel kunt bewaren?

Waarom belangrijk voor jou?

In het informatietijdperk waarin we nu leven, krijgen we vandaag de dag informatie aangeboden van meer dan 174 verschillende kranten. En als je even geen informatie binnenkrijgt, blijven je gedachten doorgaan. Hoe fijn zou het zijn dat, als je iets interessants voorbij ziet komen, je dit op een makkelijke plek kunt bundelen.

Wat de ellende bij thuiskomst met mij deed

 Wat de ellende bij thuiskomst met mij deed

We hadden een heerlijke vakantie gehad in Italië. Omdat het rustig was op de weg reden we in 1x door naar huis en arriveerden ’s nachts. In de woonkamer hoorde ik een raar geluid en zei tegen mijn man, kijk eens bij het aquarium. We dachten dat er gewoon veel water uit was, waardoor het water naar beneden viel. Logisch toch, met die hitte in Nederland. Maar dit bleek niet het geval te zijn…

De 5 grootste tijdverspillers

De 5 grootste tijdverspillers

Kom jij aan het einde van de dag altijd tijd te kort? Heb jij aan het einde van de dag het gevoel dat er bijna niks uit je handen is gekomen?

Op een dag gaat er veel tijd verloren, omdat we deze niet nuttig besteden. Stel jij aan het einde van de dag jezelf wel eens deze vraag:

Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag?

Dan is het hoog tijd om te kijken hoe jouw eigen werkproces eruit ziet.

 

Lean werken

Wat betekent Lean? De betekenis van Lean is in het kort te omschrijven als: ‘Leren werken zonder verspillingen’.

De balans tussen werk en privé – 3 gouden tips

De balans tussen werk en privé – 3 gouden tips

Hoe krijg jij de chaos onder controle en voorkom je dat je elke avond uitgeblust op de bank ploft? Ontwikkel een beter samenspel tussen werk en privé met deze 3 gouden tips.

 

Gebrek aan vrije tijd

De balans tussen werk en privé gaat meestal over het gebrek aan vrije tijd. Of over het gebrek aan energie om die schaarse tijd op je eigen manier in te vullen.